Общество | Вознесенск, 15 Сентября, 2017

Вознесенськ. Нагорода знайшла своїх героїв

Свежие новости: Вознесенськ. Нагорода знайшла своїх героїв

13 серпня, на початку роботи сесії Вознесенської районної ради, голова райдержадміністрації Наталія Баланюк,  за дорученням  начальника штабу – першого заступника командира бригади морської авіації ВМС України Миколи Литвиненка, вручила подяки та нагрудні знаки Марії Павлівні Овчеренко та Василю Юхимовичу Морозу, які надали фінансову підтримку бригаді морської авіації ВМС України.

«Неможливо льотчика, особливо військового, підготувати в класі, десантника-навчити на словах, як приземлитися  в задану точку на місцевості, приводнитися, висадитися у ворожий тил з розвідкою, врятувати постраждалих, не тренуючись на навчаннях і в бойовій обстановці.

Так нехай же знають усі, що високий професійний вишкіл льотчиків і десантників, які, до речі, отримали найвищу оцінку одинадцяти командувачів учасників навчань «Sea Breeze-2017», ми завдячуємо патріотам України -Морозу В.Ю. та Овчеренко М.П.!» йшлося в Подяці Начальника штабу.

Голова райдержадміністрації тепло привітала нагороджених та сказала «Я впевнена в чуйності і доброті жителів Вознесенського району. Народ і Армія – єдині! Слава патріотам України!».

Источник: voznesensk.mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты