Общество | Вознесенск, 28 Марта, 2018

Вознесенськ. Міні-ярмарок вакансій за професією «комірник»

Свежие новости: Вознесенськ. Міні-ярмарок вакансій за професією «комірник»

Постійна взаємодія між Вознесенським міськрайонним центром зайнятості, роботодавцями та безробітними громадянами є запорукою швидкого та вдалого укомплектування вакансій. Підтвердженням тому є працевлаштування безробітних громадян після участі у міні-ярмарках вакансій, проведення яких є ефективною формою співпраці з роботодавцями для пошуку претендентів на вакантні місця, оскільки безпосереднє спілкування роботодавців з безробітними у присутності працівників центру зайнятості дає більш ефективний результат. Такі зустрічі з безробітними особами є дієвим способом допомоги у підборі підходящої роботи, для роботодавців – у якісному підборі кадрів.

27 Березня 2018 року в приміщенні Вознесенського МРЦЗ відбувся міні-ярмарок вакансій, в якому взяли участь 13 безробітних громадян, що перебувають на обліку в центрі зайнятості. Захід розпочала фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Вознесенського МРЦЗ Стрілець Ольга, яка проінформувала присутніх про роботодавця – фізичну особу – підприємця Гордину Олександра, а його представник Сергій Порхун запропонував присутнім вакансію «комірник», в укомплектуванні якої зараз є потреба. Умови та оплата праці, соціальний пакет, особливості працевлаштування, вимоги до претендентів – ці та багато інших питань були обговорені протягом міні-ярмарку. Запрошених учасників заходу зацікавили умови праці роботодавця, оскільки сьогодні легальне працевлаштування – це завжди запорука стабільності та наявності соціальних гарантій.

Присутніх зацікавила отримана інформація, тож вони жваво обговорювали умови працевлаштування. Тож, можна з упевненістю твердити, що при проведенні таких інформаційних масових заходів, як міні-ярмарки вакансій, досягається головна мета – це максимальне поєднання інтересів роботодавців та шукачів роботи.

 

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты