Общество | Вознесенск, 29 Сентября, 2020

Вознесенськ. Гарні справи від добрих людей

Свежие новости: Вознесенськ. Гарні справи від добрих людей

Існує така думка, що коли щось гарне трапляється, то це комусь дуже потрібно.
Протягом останніх років, завдяки підтримці небайдужих до дитячих доль людей, сталося багато чудових подій, які надихнули і порадували усіх, для кого важлива Новогригорівська школа.
Тепер детальніше. Раніше наші учні харчувалися у приміщенні, віддаленому від школи, побудованому на початку минулого століття, що потребувало капітального ремонту і повного переобладнання.
Проєкт «Шільна їдальня – територія комфорту для учнів» став дуже вчасною нагодою облаштувати сучасну затишну обідню залу у приміщенні школи. За сприяння депутата обласної ради Терещенка Костянтина Олександровича на реалізацію проекту виділено кошти у сумі понад 147 тисяч гривень. Не залишилась осторонь і міська влада, яка допомогла у співфінансуванні гарної справи на суму 52 тисячі гривень.
Наступний крок – ініціатива мера Лукова Віталія Дмитровича – проведення капітального ремонту в обідній залі, що стало логічним завершенням початої справи. З міського бюджету виділено 270 тисяч гривень.
А гарні справи продовжуються! Ще один обласний грант на реалізацію ініціативи «Тепла школа» підтриманий депутатом Миколаївської обласної ради Драновим Володимиром Іллічем. Було замінено 40-річні вікна у спортивній залі та класних кімнатах на суму 179 тисяч гривень. Ще 21 тисячу гривень виділила міська влада.
Нещодавно відбулось відкриття нового спортивно-ігрового міні-комплексу «Треня+» із сучасними тренажерами і дитячим майданчиком. Завдяки програмі «DOBRE» і фінансовій підтримці мерії у сумі 44 тисячі гривень жителі сіл Ракове і Новогригорівка, учні школи мають змогу займатися спортом на якісному обладнанні.
Усі ці справи не здійснилися б, якби не ініціатива, розуміння, щедрість , праця людей, які прагнуть зробити наше життя кращим. Нехай щастить їм у всіх починаннях на благо українського народу!

З повагою і вдячністю учнівський, педагогічний
колектив та громадськість сіл Ракове і Новогригорівка

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости