Общество | Вознесенск, 10 Августа, 2017

ВОЗНЕСЕНСЬК - БЕЗПЕЧНЕ МІСТО

Свежие новости: ВОЗНЕСЕНСЬК - БЕЗПЕЧНЕ МІСТО

9 серпня відбулась чергова нарада щодо впровадження спільного проекту ЄС/ПРООН "Безпечне та комфортне місто Вознесенськ: встановлення системи відеоспостереження в громадських місцях".

Міський голова Віталій Луков зазначив, що проект знаходиться на завершальному етапі. Оскільки Вознесенськ є менторським містом з інноваційного врядування, орієнтовно на початку вересня перейняти досвіт з цього питання прибуде близько 30 представників різних громад. В свою чергу, місто повинно показати всі позитивні сторони впровадження проекту, який служить для покращення забезпечення порядку та безпеки громади Вознесенська. До кінця року планується виділення додаткових коштів для встановлення ще 10-15 камер відеоспостереження в місцях масового скупчення людей або на великих перехрестях.

Представником відділу поліції озвучено, що подарунок від міської влади, а саме - LCDтелевізор Samsung, який було презентовано з нагоди Дня Національної Поліції України вже працює в тестовому режимі та служить суттєвою допомогою при оперативній роботі поліції, як і вся система відеоспостереження в цілому.

Також керівник ТОВ «Sistek» розказав присутнім про додаткові функції нових камер з високою якістю (мають можливість зчитувати номерні знаки автомобілів та обличчя людей).

В ході наради вирішено, що кожного місяця на офіційному інтернет-порталі міста та в газеті «Новини Вознесенська: день за днем» правоохоронні органи звітуватимуть про користь відеоспостереження на території міста. Ще одним проханням до поліції було надання пропозицій місць по встановленню нових камер відеоспостереження.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Источник:  voz.gov.ua

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости