Общество | Вознесенск, 3 Марта, 2020

Вознесенцям нагадали графік повідерного вивозу сміття - з кожного мікрорайону міста сміття вивозитимуть в різні дні

Свежие новости: Вознесенцям нагадали графік повідерного вивозу сміття - з кожного мікрорайону міста сміття вивозитимуть в різні дні

Колектив комунального підприємства «Санітарна очистка міста» звертається до всіх мешканців громади стосовно графіку вивозу відходів повідерним способом, а саме: для вчасного збору та вивозу ТПВ та для відвернення виникнення несанкціонованих звалищ побутових відходів та недопущення погіршення екологічного і естетичного станів міста Вознесенська, продовжується тимчасово графік з одноденним вивозом з певного району міста за наступними днями тижня:

Понеділок: район Натягайлівки № 1 (від ЗОШ № 4 до вул.Пісчаної):
вул.Зої Космодемянської від ЗОШ № 4 до Калинової, Калинова, Соколецька, Солов’їна, Матросова, Толстого, Східна, Молодіжна, Коцюбинського, Мелісна та прилеглі вулиці і провулки.

Вівторок:
-район Натягайлівки № 2 (від пр..Ветеринарний до вул.Корольова):
вул. Михайлівська, Зої Космодемянської від № 1 до ЗОШ № 4, Лермонтова, Барвінкова, Ткачука, Кольчака, 228-й дивізії, Теплична, Лісна, Кооперативна, Нова, Вавілова, Павлова, Дяченка та прилеглі вулиці і провулки.
-центр міста:
вул.Ксеніївська, Плавнева, Чкалова, Пошукайла, Шмідта, Войкова, Котельмаха, Осипенка, Соборності, Крушельницька, Франко, Хлібозаводська, Троїцька та прилеглі вулиці і провулки.

Середа: район Зелений гай та Пряме:
вул.Берегового, Черняховського, Мічуріна, Молодогвардійська, Коршуновича, Малиновського, Некрасова, Оленюка, Соснова, Озерна, Лисенко, Горіхова, Шаталова, Десантників та прилеглі вулиці і провулки.

Четверг: район Болгарка:
вул.Осадчого, Болгарська, Сокольська, Маяковського, Степова, Залізнична, Космічна, Волошкова, Слобідська, Айвазовського, Шверніка, Тітова, Славянська, Гоголя, Виноградна, Миру та прилеглі вулиці і провулки.

П’ятниця: район Лагеря:
вул.Павленка, Мазолевського, Козацька, Володимирська, Чорновола, Садова, Кутвицького, Тіниста, Миру, 1-го травня, Суворова, Захарова, Мозолевський, Фонтана, Перемоги, Гніліченка, Космонавтів та прилеглі вулиці і провулки.

Субота: санітарний патруль по центру міста.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Чистота і порядок в нашому місті залежить багато в чому від Вас самих, тому колектив підприємства, і я, як керівник, розраховуємо на Вашу підтримку і розуміння.
Телефони для довідок: 05134-32690, 066-7685790.

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости