Спорт | Вознесенск, 5 Декабря, 2018

Вознесенці взяли участь в турнірі з пауерліфтингу «Залізна нація-3»

Свежие новости: Вознесенці взяли участь в турнірі з пауерліфтингу «Залізна нація-3»

У місті Миколаєві 1 грудня відбувся турнір з пауерліфтингу під назвою «Залізна нація - 3». Місто Вознесенськ на турнірі представляв тренер фізкультурно-оздоровчого комплексу «Водограй» - Майстер спорту України - Мосінов Максим Андрійович.

Максим був заявлений на станову тягу у ваговій категорії до 100 кг, маючи вагу 92 кг. У першому підході Максим замовив вагу 270 кг, у другій спробі йому підкорилися 300 кг. У третьому ж підході наш спортсмен підняв 310 кг і став одноосібним переможцем. Максим впевнено виграв перше місце в становій тязі та підтвердив своє звання Майстра спорту України.

На такій ось мажорній ноті Максим Андрійович завершив свою тренерську діяльність у нашому залі, але передав естафету чудовому тренеру, також майстру спорту України Денису Вікторовичу Бровко.

Запрошуємо всіх вознесенців до тренажерної зали ФОКу «Водограй», де вже є традиції переможців. Заняття тривають із 15:00 по 21:00. У нас комфортні умови до та після тренування: теплі роздягальні, душові, послуги кафе, косметолога та кабінету фізпроцедур. Заняття в тренажерній залі можна поєднувати із заняттями плаванням та сеансами сауни.

 

І.С. Алексєєв, директор КО ВМЦФЗН «Спорт для всіх»

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты