Общество | Вознесенск, 27 Октября, 2017

Вознесенці вшанували пам’ять визволителів України

Свежие новости: Вознесенці вшанували пам’ять визволителів України

73-тю річницю визволення України від фашистських загарбників вознесенці вшанували мітингом «Вічно сяяти сонцю над краєм, бо здобули ми сонце в бою», який відбувся напередодні свята, 27 жовтня в парку 1-го Травня. Біля братської могили воїнам-визволителям зібрались сивочолі ветерани, представники органів місцевого самоврядування, громадськість міста. Участь у мітингу взяли міський голова Віталій Луков та голова Вознесенської міської ради ветеранів України Віктор Мазур.

Звитяжна битва за Україну, що тривала довгі 22 місяці, стала вирішальним чинником розгрому фашистських військ. Але й ціна перемоги була страшною. Під час усіх наступальних операцій на території України обірвалось життя трьох мільйонів воїнів. Починаючи з 2009 року, згідно Указу Президента український народ відзначає День визволення України, вшановуючи пам’ять всіх, хто в далекому 1944-му в жорстоких боях поліг за українську землю.

Свідки визволення України – учасники бойових дій нині живуть у Вознесенську. Вітаючи громаду міста з 73-ю річницею визволення України від фашистських загарбників, головаВознесенської міської ради ветеранів України Віктор Мазур згадав усіх їх поіменно.

Зворушливі вірші, присвячені ветеранам та солдатам Другої світової війни, зачитав член літературного об’єднання «Веселка» Іван Макаров.

Вознесенці поклали квіти до братської могили воїнам-визволителям та вшанували пам’ять про загиблих за визволення України хвилиною мовчання. Вічна пам’ять усім, загиблим за цілісність і незалежність України!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Источник: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты