Политика | Николаев, 17 Октября, 2022

Ворог атакував Миколаїв 15 дронами, в області обстрілював прифронтові села, - зведення Генштабу

Свежие новости: Ворог атакував Миколаїв 15 дронами, в області обстрілював прифронтові села, - зведення Генштабу

Минулої доби противник завдав два ракетних і двадцять шість авіаційних ударів, здійснив понад вісімдесят обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Про це повідомляють у зведенні Генштабу ЗСУ вранці, 17 жовтня.

На удари противника зазнали райони понад двадцять населених пунктів. Зокрема, Білопілля Сумської області, Слов'янськ, Павлівка та Новосілка Донецької області, Марганець Дніпропетровської області, Правдино та Білогірка Херсонської області.

Ворог атакував Миколаїв п'ятнадцятьма дронами-камікадзе, одинадцять із них наші захисники збили.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках ситуація залишається без істотних змін. Зберігається загроза завдання ракетних та авіаударів, а також застосування ударних БПЛА "Shahed-136" з території республіки Білорусь.

В інших напрямках противник робив обстріли з мінометів, танків, ствольної та реактивної артилерії на Слобожанському, Краматорському, Бахмутському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках.

На Південнобузькому напрямку обстрілювалися райони понад двадцять п'ять населених пунктів уздовж лінії зіткнення. Зокрема, Нікополь та Новокам'янка на Дніпропетровщині, Тернові Поди, Партизанське, Широке Миколаївської області та Мирне у Херсонській області.

Підтверджено поразку живої сили, озброєння та військової техніки супротивника за попередні дні. Внаслідок точних ударів Сил оборони ворог зазнав таких втрат у районах населених пунктів Запорізької області: Молочанськ – до 40 поранених, Кам'янка-Дніпровська – 5 одиниць озброєння та військової техніки та близько 25 поранених, Енергодар – до 20 поранених, Горіх до 5 одиниць озброєння та військової техніки та до 50 поранених, пологи – близько 7 одиниць військової техніки та до 30 поранених. Інформація уточнюється.

Минулої доби підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Торське, Спірне, Соледар, Бахмут, Майорськ, Водяне, Красногорівка, Мар'їнка та Новомихайлівка Донецької області.

Авіація Сил оборони минулої доби завдала понад тридцяти ударів. Підтверджено поразку двадцяти п'яти районів зосередження озброєння та військової техніки, а також шість позицій зенітних ракетних комплексів противника. Також наші підрозділи протиповітряної оборони збили п'ятнадцять ворожих БПЛА.

Ракетні війська та артилерія за минулу добу вразили два пункти управління, одну позицію протиповітряної оборони та один склад із боєприпасами.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости