Происшествия | Николаев, 18 Апреля, 2023

Вогнеборці на Миколаївщині загасили пожежі автомобіля та гаража

Свежие новости: Вогнеборці на Миколаївщині загасили пожежі автомобіля та гаража Вогнеборці на Миколаївщині загасили пожежі автомобіля та гаража

Вогнеборці на Миколаївщині загасили пожежі автомобіля та гаража.

18 квітня  о 23:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля Volkswagen Santana по вул. Ганнівській смт Веселинове Веселинівської територіальної громади Вознесенського району. 

На місце направлено відділення 11 державної пожежно-рятувальної частини  Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. По прибуттю на місце з'ясувалось, що пожежа виникла під час руху автомобіля. О 23:50 горіння локалізовано та о 23:52 ліквідовано на площі 3 кв. м за допомогою подачі піни. Також працював екіпаж поліції. 

Згодом, вогнеборці 4 ДПРЧ ліквідували пожежу гаража на території приватного домоволодіння по вул. 9 Лінія м. Миколаєва. Повідомлення про загоряння до рятувальників надійшло о 00:45. Пожежу на площі 16 кв. м о 00:57 локалізовано та о 01:07 ліквідовано.  

Від ДСНС до гасіння залучались три одиниці техніки та 11 співробітників. 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости