Происшествия | 3 Октября, 2023

Вночі РФ випустила по Україні понад 30 «шахедів» та «Іскандер»

Свежие новости: Вночі РФ випустила по Україні понад 30 «шахедів» та «Іскандер»

У ніч на вівторок, 3 жовтня, російські окупанти атакували Україну 31 ударним дроном-камікадзе «Shahed» та крилатою ракетою «Іскандер-К». Сили ППО знищили 29 БПЛА та ракету.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Так, пуски здійснювалися з тимчасово окупованого Криму: «шахедів» – з мису Чауда, крилатої ракети «Іскандер-К» – з району Джанкоя.

«Усього силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з протиповітряною обороною Сил оборони України, знищено тридцять повітряних цілей: 29 "Shahed-131/136" та 1 крилату ракету "Іскандер-К"», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у південних та східних областях працювала протиповітряна оборона: зенітні ракетні війська, винищувальна авіація, підрозділи мобільних вогневих груп.

«Цілі знищувалися в зонах відповідальності повітряних командувань "Південь" та "Схід" у межах Миколаївської та Дніпропетровської областей», - додали військові.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости