Политика | 13 Января, 2018

ВМС України провели спільні навчання з кораблем США

Свежие новости: ВМС України провели спільні навчання з кораблем США ВМС України провели спільні навчання з кораблем США

Морська авіація Військово-Морських Сил Збройних Сил України в Чорному морі провела спільні тренування типу PASSEX з кораблем USS CARNEY (DDG 64) Військово-Морських Сил Сполучених Штатів Америки. Метою заходу було відпрацювання взаємодії відповідно до стандартів НАТО та підвищення рівня взаємосумісності.

У ході тренувань гелікоптери українських ВМС Ка-27пч та Ка-27пр в складних метеоумовах здійснили більше десяти посадок на борт американського корабля, провели розвідку та спостереження за надводною обстановкою.

- Відпрацювання подібних сумісних елементів – це вже звична для нас справа, - зазначив тимчасово виконуючий обов’язки заступника командувача Військово-Морських Сил ЗС України з бойової підготовки капітан 2 рангу Андрій Куриленко. – Але, безумовно, кожна така можливість стає гарною нагодою для отримання додаткових знань і удосконалення навичок взаємодії з нашими іноземними колегами за сучасними стандартами.

Варто зазначити, що корабель USS CARNEY (DDG 64) Військово-Морських Сил Сполучених Штатів Америки 8 січня прибув до порту Одеси, де перебував з дружнім візитом до 11 січня.

 

Источник: Прес-центр Командування ВМС ЗС України.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты