Политика | 11 Ноября, 2019

Влада, яка прийшла на фейках, намагається взяти під контроль ЗМІ - Геращенко

Свежие новости: Влада, яка прийшла на фейках, намагається взяти під контроль ЗМІ - Геращенко

Чинна влада, яка прийшла на фейках і маніпуляціях, намагається взяти під контроль ще й засоби масової інформації.

Про це під час засідання погоджувальної ради заявила народний депутат, співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко. Трансляцію вів "Прямий".

"Очевидно, що команда, яка прийшла до влади на фейках і на маніпуляціях, намагається тепер взяти під контроль ще й засоби масової інформації. Це вже має дуже серйозну реакцію в медіа. Ми хочемо нагадати, що свобода слова - це одне з ключових надбань Революції Гідності і, взагалі, незалежності України і не треба журналістам розповідати, як робити новини, не треба нав'язувати наратив, що мир - це війна, тому ми категорично проти будь-яких спроб нав'язати цензуру в Україні", - наголосила Геращенко.

Нагадаємо, Зеленський доручив Кабінету Міністрів до кінця року розробити та внести на розгляд Верховної Ради законопроєкт щодо врегулювання діяльності медіа в Україні, де передбачити, зокрема, стандарти новин.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости