Политика | Николаев, 2 Сентября, 2023

Вже 250 дітей з Миколаївщини отримали виплати на оздоровлення за нашою «Турботою», — Табунщик

Свежие новости: Вже 250 дітей з Миколаївщини отримали виплати на оздоровлення за нашою «Турботою», — Табунщик

Перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик провів 1 вересня чергове засідання спеціальноі комісії, де розглянули ще 11 заяв стосовно виплат у рамках обласної програми «Турбота» дітям, чиї батьки були або ще перебувають у полоні росіян.

Розглянули кожну заяву окремо та погодили усім виплати в розмірі 10 тисяч гривень, повідомив він на своїй фейсбук-сторінці.

Загалом, уже 250 дітей отримали ці кошти. 

«Але хочу звернутися до батьків або опікунів! Заповнюйте та залишайте свої заявки у Представництві Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Південного регіону. Програма продовжує діяти і всі дітки мають отримати свою допомогу!», — написав він.

Антон Табунщик нагадав, що потрібно зробити, аби оформити цю допомогу: 

  • подати спеціальну заяву та пакет документів до Представництва Координаційного штабу з питань поводження військовополонених Південного регіону за адресою м. Миколаїв, вул. Нікольська, 37. Телефон «Гарячої лінії»  0800-200-202. Лінія працює у робочі дні з 10:00 до 16:00.
  • чекати на проведення спеціальної комісії, а в разі погодження — безпосередньо на виплати.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты