Политика | 11 Сентября, 2023

Військовий про ситуацію на півдні: окупанти намагаються заганяти ЗСУ у вогневі мішки

Свежие новости: Військовий про ситуацію на півдні: окупанти намагаються заганяти ЗСУ у вогневі мішки

Українські захисники поступово продавлюють російську оборону Півдні, розширюючи лінію фронту. Водночас, окупанти намагаються контратакувати в районі Роботино на Запорізькому напрямку. 

"В районі Роботино продовжуються бої високої інтенсивності. З обох боків працює артилерія. Ворог піднімає в небо авіацію, йдуть стрілецькі бої. На цьому напрямі ми маємо тактичні успіхи, але це дається нам дуже важкою ціною. Окупанти намагаються контратакувати. У районі Роботино працюють російські професійні підрозділи, але ми їх уже досить пошарпали", – розповів в ефірі "Еспресо" боєць "Легіону Свободи" Костянтин Денисов.

Ворог полює на українську техніку авіацією та ударними БПЛА "Ланцет". Крім того, росіяни застосовують FPV-дрони проти нашої піхоти. Денисов додав, що окупанти також намагаються заганяти українських бійців у вогневі мішки.

"Внаслідок якісної розвідки, ЗСУ поступово протискують оборону ворога, розширюючи лінію фронту. Окупанти намагаються заганяти наших хлопців у вогневі мішки. Тобто росіяни відступають, а потім намагаються накривати артилерією та авіацією з флангів. Але Сили оборони не дають у таке себе затягнути" – резюмував він.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости