Политика | 19 Марта, 2024

Військові НАТО вже перебувають в Україні, вони виконують небойові завдання, - El Pais

Свежие новости: Військові НАТО вже перебувають в Україні, вони виконують небойові завдання, - El Pais

Іспанська газета El Pais з посиланням на власні джерела написала, що військові НАТО вже перебувають в Україні та виконують різні завдання, пов'язані з війною.

Видання заявляє, що західні військовослужбовці контролюють озброєння від партнерів, ведуть розвідувальні операції та навчають українських військових.

Зазначається, що президент Франції Емманюель Макрон, який говорив про можливе відправлення військ в Україну, непрямо підтвердив те, що військові НАТО не беруть участі у бойових діях, але вже перебувають на українській території.

У матеріалі сказано, що Макрон порушив “табу” Альянсу, коли заговорив про війська в Україні. Обмеження полягали в тому, що НАТО надає допомогу практично у всіх сферах – від постачання озброєнь та інформації про російські цілі, польоти бомбардувальників окупантів та навчання тисяч українських призовників у Європі, але не відправляє війська.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты