Экономика | 9 Октября, 2023

Війна в Ізраїлі посилить попит на золото та долари, - Reuters

Свежие новости: Війна в Ізраїлі посилить попит на золото та долари, - Reuters

Війна в Ізраїлі, ймовірно, призведе до переходу до активів-притулків, оскільки інвестори уважно стежать за подіями на Близькому Сході, щоб оцінити геополітичний ризик для ринків.

Як повідомляє  Reuters , на думку аналітиків, геополітичний ризик, що росте, може призвести до покупок таких активів, як золото і долар, і потенційно підвищити попит на казначейські облігації США, які агресивно розпродаються.

"Це хороший приклад того, чому людям потрібне золото у своїх портфелях. Це ідеальний захист від міжнародних потрясінь", - сказав Пітер Карділло, головний ринковий економіст Spartan Capital Securities, зазначивши, що долар також виграє.

"Щоразу, коли відбуваються міжнародні заворушення, долар зміцнюється", - сказав Карділло.

"Чи буде це масштабний ринковий момент, залежить від того, як довго він триватиме і чи будуть інші втягнуті в конфлікт", - сказав Брайан Якобсен, головний економіст Wealth Management, про ситуацію в Ізраїлі, зазначивши, що вкрай важливо, який вплив це вплине на ціну нафти.

"Видобуток іранської нафти зростає, але будь-який прогрес, якого вони домагаються за лаштунками зі США, буде різко підірваний тим, що Іран святкує дії Хамаса... Дуже важливо побачити, як відреагує Саудівська Аравія", - сказав Якобсен.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты