Общество | Вознесенск, 23 Июня, 2017

ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВІТАЛІЯ ЛУКОВА З НАГОДИ ДНЯ МОЛОДІ

Свежие новости: ВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВІТАЛІЯ ЛУКОВА З НАГОДИ ДНЯ МОЛОДІ

Дорога вознесенська молодь!

Що може бути прекраснішим за юність, молоді літа, в яких ви нині почуваєтесь дорослими, закоханими, впевненими. Я щиро вітаю усіх випускників загальноосвітніх шкіл, Вознесенського професійного ліцею, Вознесенського професійного аграрного ліцею, Вознесенського коледжу Миколаївського НАУ з закінченням учнівського та студентського періоду. На когось з вас чекає вступ до вищого навчального закладу, а хтось вже завтра порине у вир професійного життя в якості профільного спеціаліста.

Вознесенськ пишається своєю спортивною та творчо обдарованою молоддю! Я бажаю усім вам, юнаки та дівчата, яскравих перспектив, успіхів на непростому життєвому шляху, сповненому злетів і падінь. Будьте щирими з людьми, правдивими з собою, поважайте батьків та своїх старших наставників. В добрий час, у світле майбутнє! Хай доля завжди буде прихильною до вас!

Віталій Луков, міський голова

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости