Общество | Вознесенск, 4 Октября, 2018

Вітання міського голови Віталія Лукова до Дня працівників освіти

Свежие новости: Вітання міського голови Віталія Лукова до Дня працівників освіти

Шановні освітяни вознесенської громади!

Сердечно вітаємо вас із професійним святом, яке об’єднує всіх, хто виховує, навчає нові покоління, даруючи Україні перспективу в обраному нами європейському майбутньому.

Вам, педагогам, належить одна з благих місій! Починаючи з самого дитинства, за руку, з трепетом і до початку дорослого життя з мудрими настановами педагоги ведуть у світ знань молодше покоління. У ваших напружених буднях, у ваших задумах і мріях, у ваших уроках – майбутнє нашої громади й всієї України - вільної, могутньої, духовної європейської країни, де кожен має право на гідне і щасливе життя. Нині, в час впровадження державної реформи загальної середньої освіти, ви сміливо втілюєте в життя всі нововведення, не боючись на своєму шляху жодних труднощів чи непорозумінь з боку батьків та учнів навчальних закладів міста.

Уся вознесенська родина низько вклоняється вам за невтомну самовіддану повсякденну працю та активну громадянську позицію, адже завдяки вашим зусиллям формується нова генерація українців – талановитих, свідомих та патріотично налаштованих громадян. Тож продовжуйте вчити дітей добру, справедливості, готуйте їх до життя у суспільстві, яке швидко змінюється та вимагає високого рівня освіченості.

Бажаємо вам, шановні працівники освіти, щастя і здоров’я, успіхів і творчого натхнення, гарних результатів своєї праці та вдячних учнів! Хай цей святковий день принесе вам масу позитивних емоцій, теплих привітань і слова вдячності від ваших учнів.

Міський голова Віталій Луков,

секретар міської ради Лариса Торжинська

Источник: voz.gov.ua

 
 
 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты