Общество | Вознесенск, 8 Мая, 2019

Вітання міського голови Віталія Лукова до Дня пам'яті та примирення, Дня Великої Перемоги у Другій світовій війні

Свежие новости: Вітання міського голови Віталія Лукова до Дня пам'яті та примирення, Дня Великої Перемоги у Другій світовій війні

Шановні ветерани Другої світової війни, жителі Вознесенської громади!

Цвітуть розкішні яблуні, нестримно пахне бузок, червоніють на сонці тюльпани. Саме яскраві кольори травня щороку пробуджують у нас спогади, які не перекреслив початок нового тисячоліття.

Пам’ять про Другу світову війну непідвладна часу. Народ України один із тих, хто втратив неймовірно велику кількість своїх синів і доньок в цій трагедії світового масштабу. Не шкодуючи ані душі, ані тіла, народ України героїчно та мужньо виборював для світу свободу від нацистських загарбників.

Низько вклоняюся кожному з фронтовиків, хто на своїх плечах виніс тягар воєнного часу та наближав День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У День пам’яті та примирення схиляю голову перед подвигом героїв за мир, за можливість новим поколінням радіти життю, виховувати своїх дітей.

Вознесенці, прийміть найщиріші вітання з Днем перемоги, пам’яті та примирення! Бажаю мирного неба над головою, злагоди та благополуччя. У ці складні часи ми як ніколи маємо згуртуватися навколо високої мети – жити в незалежній, єдиній, квітучій Україні. Гуртом ворога здолали наші діти, єдиною громадою будемо зміцнювати нашу державу і ми. І хай незламний дух Великої Перемоги надає нам сил і наснаги!

Міський голова

Віталій Луков

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты