Общество | Вознесенск, 14 Июня, 2019

Вітання міського голови Віталія Лукова до Дня медичного працівника

Свежие новости: Вітання міського голови Віталія Лукова до Дня медичного працівника

16 червня – День медичного працівника

Шановні працівники медицини Вознесенської територіальної громади!

Протягом багатьох років у третю неділю червня медичні працівникивідзначають своє професійне свято. День медичного працівника – це свято людей, які присвятили себе благородній справі для збереження життя та здоров’я людей. Терапевти та медичні сестри, хірурги та фармацевти, фельдшери та працівники швидкої допомоги – всіх вас об’єднує головне – служіння найвищій цінності людини - здоров’ю.

Приємно усвідомлювати, що ви, медичні працівники Вознесенської громади, працюєте ефективно, не знижуєте обсягів і якості медичної допомоги, впроваджуєте нові методики лікування й профілактики захворювань.Віримо, що лікарська честь, громадянська відповідальність, працьовитість і самовідданість будуть завжди слугувати вам.

Висловлюємо величезну вдячність всім медичним працівникам і ветеранам медицини за невтомну працю, самопожертву, відданість своїй професії.Бажаємо вам і вашим родинам миру, міцного здоров’я, успіхів, щастя та благополуччя.

Міський голова Віталій Луков,

секретар міської ради Лариса Торжинська

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты