Политика | Вознесенск, 14 Сентября, 2018

Віталій Луков провів прийом міського голови

Свежие новости: Віталій Луков провів прийом міського голови

13 вересня, на офіційний прийом міського голови завітало дев’ять мешканців територіальної громади.

Вознесенка, котрій відмовили у диспансеризації в Миколаївській обласній лікарні, у зв’язку з неможливістю надати результати аналізу МРТ, через брак коштів для його проходження, просила у очільника міста допомоги. Віталій Луков надав доручення головному лікарю КП «КНП Вознесенський МЦ ПМСД» особисто прослідкувати, щоб жінка потрапила на денний стаціонар в обласній лікарні, на що вона має абсолютно законне право.

Мешканці мікрорайону Племстанція звернулися до міського голови з приводу надання техніки для влаштування дорожнього покриття на їх вулиці. Зливостоки з часом вийшли з ладу й дощова вода потрапляє в двори людей. Міський голова надав доручення Управлінню ЖКГ та КБ виїхати на місце, оцінити масштаб робіт та надати максимальну допомогу щодо покращення конфігурації дорожнього покриття на вищезгаданій вулиці.

Інші питання стосувалися конфліктних ситуацій із сусідами, непорозумінь з персоналом однієї з місцевих амбулаторій та житлових питань.

Усі звернення громадян фіксуються у картках особистого прийому. Частина відвідувачів отримує усні роз’яснення, іншим надсилаються письмові відповіді у визначені Законом терміни.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09.

Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за електронною адресою [email protected].

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости