Общество | Вознесенск, 23 Мая, 2019

Віталій Луков провів прийом громадян

Свежие новости: Віталій Луков провів прийом громадян

23 травня на офіційному прийомі громадян міським головою Віталієм Луковим було розглянуто 12 звернень від мешканців Вознесенської громади.

Група батьків дітей, які займаються плаванням в басейні «Водограй», разом з їхнім тренером, не змогла знайти порозуміння з іншими тренерами та адміністрацією спортивного закладу міста. Батьки хочуть знайти оптимальний графік відвідування басейну, який би влаштовував усіх зацікавлених. Поки що усі розмови заходили у глухий кут. Кожен тренер має досить велику кількість учнів і не може змістити графік тренувань. З іншого боку адміністрація басейну не може відмовити звичайним відвідувачам, які користуються ним для профілактики здоров’я, на користь спортивних груп. Міський голова повідомив присутніх про усі нюанси занять їхніх дітей, обговорив з ними можливі шляхи виходу з ситуації. Також очільник міста дав людям час для ще однієї спроби домовитись. У разі невдачі ним будуть застосовані законні методи впливу на ситуацію.

До міського голови звернувся учасник бойових дій на Сході України. Він має багатодітну сім’ю і хотів би побудувати власний будинок. Як учасник АТО, має право на виділення земельної ділянки. Віталій Луков пояснив, що місто вже віддало учасникам АТО усі вільні земельні ділянки. Але багато з тих, хто отримав право на їх оформлення, так і не узаконив своє право. Іноді стається так, що хтось з них відмовляється від свого права. Тому маленький шанс на отримання землі в місті заявник має. Також міський голова нагадав, що нещодавно до міста приєднались два селища. На даний момент відбувається створення містобудівної документації на цих територіях. Як тільки у територіальної громади будуть законні підстави видавати людям землю на територіях сіл для будівництва будинку чи інших потреб, міська рада про це обов’язково повідомить. Усі претенденти матимуть рівні підстави для отримання землі, які визначені законодавством України.

Інші питання стосувались житлових проблем, конфліктів із сусідами, ремонту доріг, будівництва об’їзної дороги навколо міста, особистих питань, відкриття підприємництва.

Прийом міського голови проводиться щочетверга з 08.00. Попередній запис – в Центрі надання адміністративних послуг (вул. Соборності, 14) з понеділка по середу з 08.00 до 17.00 або за телефоном (05134) 3-27-09. Увага! Поспілкуватися з міським головою під час проведення особистого прийому можна і за допомогою Skype-зв’язку з персонального комп’ютера або смартфона: щочетверга з 8.00 до 10.00 за логіном: live: v.d. lukov.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости