Общество | Вознесенск, 7 Марта, 2018

Віталій Луков привітав жінок з Міжнародним жіночим днем

Свежие новости: Віталій Луков привітав жінок з Міжнародним жіночим днем

Віталій Луков привітав жінок з Міжнародним жіночим днем:

Прийміть найщиріші вітання з прекрасним весняним святом краси і любові – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Для нас, чоловіків, воно є чудовою можливістю знову й знову проявити свою любов за вашу красу і ніжність, висловити вдячність і повагу за терпіння, мудрість, добро, що невіддільне від вас. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ.

Усе найдорожче, що є у нашому житті, пов’язане з жінкою – ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі доньки й онучки! Виконуючи своє земне призначення, ви народжуєте і виховуєте дітей, продовжуєте кращі традиції роду, оберігаєте домашнє вогнище від негод і бід.

А ще жінки – це дуже активна частина українського суспільства в усіх професійних сферах, в питаннях політичного та громадського життя, бізнесу та підприємництва, благодійництва та меценатства.

Від усієї душі бажаю вам справжнього жіночого щастя, любові і добра. Нехай у ваших оселях панують спокій та добробут, а ваші серця будуть зігріті теплом та повагою рідних і близьких.

Зі святом вас, любі жінки!

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости