Общество | Баштанка, 9 Августа, 2017

Віталій Кіндратів оглянув ЦРЛ у Новому Бузі та Баштанці

Свежие новости: Віталій Кіндратів оглянув ЦРЛ у Новому Бузі та Баштанці

У ході робочої поїздки, 8 серпня, заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кіндратів відвідав Новобузьку та Баштанську центральні районні лікарні.

Зазначимо, що обидві лікарні мають увійти до Баштанського госпітального округу, що об’єднає надання медичних послуг жителям Баштанського, Новобузького, Березнегуватського та  Казанківського районів. Функціональне об’єднання закладів охорони здоров’я забезпечить надання вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги населенню на території районів.

Заступник голови ОДА оглянув відділення і лабораторії медичних закладів.

Лікарі показали медичне обладнання, яке використовують у повсякденній роботі, а також палати стаціонару, де лікуються пацієнти.

«Ми оглядаємо медзаклади області, щоб перевірити готовність лікарень до об’єднання у госпітальні округи.  У Новобузькій та Баштанській лікарнях керівництво докладає значних зусиль для модернізації і обладнання, і умов закладів. На сьогодні, там є значна кількість медприладів, які дозволяють робити аналізи відповідно до всіх норм. Є також бокси для новонароджених, які рятують життя немовлят. Є і апарат МРТ – у Новобузькій лікарні, і відділення гемодіалізу – у Баштанській ЦРЛ. Ми бачили палати з усіма зручностями та сучасними меблями, однак є й такі, що потребують оновлення.  Це стосується й операційних кімнат, зокрема у Новобузькій лікарні», - розповів Віталій Кіндратів.

Також заступник голови ОДА зазначив, що функціонування відділення нефрології та діалізу на базі Баштанської лікарні є надзвичайно важливим для району та області, особливо у процесі створення Баштанського госпітального округу. На сьогодні, у відділенні є можливість проведення замісної ниркової терапії методом програмного гемодіалізу хворим Баштанського, Новобугського, Казанківського і Березнегуватського  районів.

Віталій Кіндратів відзначив, що у рамках створення госпітальних округів головним залишається якість надання медичних послуг та її своєчасність для кожного жителя області. 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты