Политика | Николаев, 6 Декабря, 2023

Віталій Кім привітав захисників із Днем ЗСУ

Свежие новости: Віталій Кім привітав захисників із Днем ЗСУ

6 грудня відзначається День Збройних Сил України, встановлений згідно з Постановою Верховної Ради № 3528-XII від 19 жовтня 1993 року. Саме 6 грудня 1991 року парламент ухвалив закон «Про Збройні Сили України».

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім привітав українських військових зі святом, записав відео та розмістивши його у своєму телеграм-каналі.

«Бажаю здоров'я» – саме так вітаються наші військові один з одним. Вітаю всіх із Днем ЗСУ. Не секрет, що я дуже-дуже відповідально ставлюся до наших Збройних сил, люблю наших військових і все роблю для того, щоб взаєморозуміння було на найвищому рівні. Для того щоб наблизити нашу Перемогу. Щиро вдячний кожному воїну, кожному хлопцеві та дівчині, які зараз боронять нашу країну. Бажаю без втрат відсвяткувати нашу Перемогу, тримаємо стрій. Вірю в силу внутрішню кожного нашого воїна та в колективну силу. Наші Збройні сили найкращі. Усіх зі святом!», - сказав Кім.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты