Общество | Николаев, 11 Августа, 2023

Випускниці миколаївських шкіл – фіналістки Ukraine Global Scholars 2023

Свежие новости: Випускниці миколаївських шкіл – фіналістки Ukraine Global Scholars 2023

Олена Хізниченко та Любов Слесаренко з Миколаєва стали фіналістками Ukraine Global Scholars 2023. Це програма, що підтримує обдарованих українських дітей та допомагає їм здобути освіту в найкращих світових навчальних закладах.

За те, щоб стати учасником Ukraine Global Scholars 2023, боролися майже 600 найкращих учнів з усієї України.

Відбір пройшли лише 84, у тому числі, наші, миколаївські школярки.

Олена Хізниченко - вихованка міського ліцею № 9. Цьогоріч закінчила 9 клас.

Любов Слесаренко - випускниця ліцею № 58. Закінчила 11 клас.

Бажаємо успіхів нашим талановитим і цілеспрямованим дівчатам!

Довідка: Ukraine Global Scholars – це благодійна організація, що була створена в 2015 році українцями-випускниками закордонних закладів освіти. Організація безкоштовно допомагає талановитим українським школярам отримати стипендії та вступити на навчання до найкращих коледжів та шкіл-пансіонів світу.

Зі свого боку всі студенти зобов’язуються повернутися до України впродовж 5 років після випуску з коледжу і зробити значний внесок у її розбудову.

З часу заснування UGS у 2015 році фіналістами програми стали 250 талановитих школярів з усіх областей України. Серед університетів, де навчаються учасники UGS, усі заклади Ліги плюща, Стенфордський університет, Массачусетський технологічний інститут та інші.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости