Экономика | 5 Декабря, 2019

Виплат по лікарняним та декретним поки не буде: Фонд соціального страхування не зміг проголосувати за зміни до бюджету на 2019 рік

Свежие новости: Виплат по лікарняним та декретним поки не буде: Фонд соціального страхування не зміг проголосувати за зміни до бюджету на 2019 рік

Фонд соціального страхування України не зміг проголосувати за зміни до Бюджету Фонду на 2019 рік. Розгляд цього питання перенесли на наступне засідання Фонду. Про це повідомив новий голова правління Фонду, заступник міністра соціальної політики Олег Коваль, передає УНН з посиланням на пресслужбу міністерства соціальної політики України.

“Розгляд питання про зміни до Бюджету Фонду на 2019 рік перенесене на наступне засідання правління Фонду. Мова йде про 1 млрд 17 млн грн. Але внесення змін до бюджету Фонду не належить до компетенції правління, а має здійснюватися Кабміном за ініціативою Мінсоцполітики. Ми, як міністерство внесемо відповідні пропозиції на розгляд Кабінету Міністрів України”, — сказав Коваль.

Він зазначив, що сьогодні виконавчій дирекції Фонду також доручено підготувати проект бюджету Фонду на 2020 рік та винести його на розгляд засідання правління.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости