Общество | Вознесенск, 6 Сентября, 2017

Виконавчий комітет Вознесенської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Свежие новости: Виконавчий комітет Вознесенської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

- головного спеціаліста відділу розвитку житлово-комунального господарства Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради:

Вимоги: громадянство України, освіта–вища за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Магістр» або «Спеціаліст», за фахом «інженер-будівельник», стаж роботи за фахом не менше 3-х років, володіння державною мовою, вміння працювати на комп’ютері.

Заяви приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Вознесенськ, пл. Центральна,1 каб. 26 «А»; тел. 4-23-81

- головного спеціаліста відділу соціальних виплат та компенсацій Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради:

Вимоги: громадянство України, освіта–вища за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Магістр» або «Спеціаліст» або «Бакалавр», за спеціальністю «Облік і аудит», стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1-го року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3-х років, володіння державною мовою, вміння працювати на комп’ютері.

Заяви приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Вознесенськ, пл. Центральна,1 каб. 26 «А»; тел. 4-23-81

 

Источник: voz.gov

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости