Общество | Южноукраинск, 24 Июля, 2017

Відпочинок дітей КЗ ЦСПРД

Свежие новости: Відпочинок дітей КЗ ЦСПРД

Літо створено для того, щоб повністю відчути свободу і сповна насолодитися теплом. Цей сезон дарує масу можливостей, якими обов’язково слід скористатися. З початком літніх спекотних днів всі дітлахи в КЗ ЦСПРД налаштовуються на активний та веселий відпочинок, адже кількість забав, розваг, прогулянок та екскурсій збільшується в декілька разів, а отже і кількість нових та приємних емоцій зашкалює.

Основне завдання для дорослих зробити так, аби діти не лише відпочивали, але й всебічно розвивалися та здобували нові знання. Тому на літо заплановано багато різноманітних та цікавих заходів – пізнавальні екскурсії, музично-розважальні свята, спортивні естафети та турніри, інтелектуальні вікторини, поїздки за межі міста, туристичні походи, творчі майстер-класи.

Меценати та благодійники нашого міста з великою радістю йдуть на зустріч дітям та  надають допомогу для реалізації плану відпочинку дітей. Так на початку літа за сприяння депутата міської ради Віктора Бабича  відбулася довгоочікувана поїздка в Миколаївський зоопарк. Радості та задоволенню не було меж! Прогулянка в  парку культури та відпочинку «Казка» викликала у дітей велике здивування та захоплення. Після екскурсій містом дітлахи поласували смаколиками у фастфуді  «МакДональдз».

Хочемо подякувати нашому постійному спонсору приватному підприємцю Валентині Єрьоменко за можливість оздоровлення діток на узбережжі Чорного моря.  Частина дітей мали змогу побувати на морі в смт. Коблево та протягом семи днів оздоровлюватися та відпочивати в оздоровчому комплексі санаторного типу  «Ансвіт».

 Незмінним наставником для нашого Центру є депутат Миколаївської обласної ради Валерій  Колесніков. За сприяння якого частина дітей поїхала на відпочинок в смт. Рибаківка в табір «Маяк», де протягом зміни не лише активно відпочивали, а й здобували нові знання та враження від поїздки. Валерій Вікторович своєю небайдужістю завжди готовий допомогти нашим дітям – сприяє виділенню значних коштів на ремонтні роботи, придбання господарчих товарів, психолого-педагогічних засобів та методичного обладнання для роботи з дітьми.

Завдяки щедрості місцевого підприємця Сергія Дубрівний декілька разів на тиждень діти молодшого та середнього віку мають змогу ходити на сучасний ігровий майданчик та протягом тривалого часу стрибати, бігати та бешкетувати в сучасному ігровому комплексі. Після активних ігор дітлахів щедро пригощають морозивом та солодощами.

Кінотеарт «Прем’єра» час від часу надає можливість нашим старшим вихованцям переглянути найкращі прем’єри на великому екрані. Діти з нетерпінням очікують на наступне запрошення, бо більшість з них вперше мали таку змогу побувати в кінотеатрі, а для них це справжнє свято!

Повітряні гімнасти, еквілібристи, шоу-балет,коміки, найрізноманітніші звірі та багато іншого наші дітки побачили в цирку «Кобзов» на виставі «Ангели цирку».Такого яскравого та ефектного шоу діти не бачили ніколи в житті!

Особливо хочеться подякувати представнику гетьмана українського козацтва Миколаївської області Олегу Недяку за те, що  разом із своїми колегами організовують та проводять футбольні заняття і турніри з дітьми, приділяють нашим вихованцям увагу та віддають їм свій час. Діти дуже зраділи спортивному інвентарю та формі, яку щедро надали представники козацької організації для проведення ігор. Чого лише варте обладнане футбольне поле! Діти із навколишніх будинків щодня прибігають грати у футбол на нашому майданчику, адже довкола немає жодного поля обладнаним сіткою для воріт. Кожна зустріч із професійними гравцями стає для наших вихованців справжнім спортивним святом!

Велике враження справила на дітей поїздка на бронетранспортері, яку організував директор АТХ ЮУ АЕС Петро Форостяний. Діти ще довго обговорювали таку незвичайну поїздку та ділилися своїми враженнями.

Попереду ще два літніх місяці, отож діти матимуть змогу насолоджуватися гарним відпочинком, набиратися сил та оздоровлюватися. Ми сподіваємося, що наші друзі-благодійники будуть і надалі таким ж активними та всіляко допомагатимуть  нам у створенні сприятливих умов для життя наших дітей, за що ми щиро дякуємо Вам та просимо Божого благословення для Вас та Ваших сімей.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости