Политика | Южноукраинск, 21 Марта, 2018

Відомий южноукраїнський волонтер Сергій Пелюх звинуватив мера та його підлеглих в розкраданні бюджету міста

Свежие новости: Відомий южноукраїнський волонтер Сергій Пелюх звинуватив мера та його підлеглих в розкраданні бюджету міста Відомий южноукраїнський волонтер Сергій Пелюх звинуватив мера та його підлеглих в розкраданні бюджету міста


Підприємець з Южноукраїнська та волонтер Сергій Пелюх  розмістив на своїй сторінці  в фейсбуці висловлювання  щодо теперешніх справ в міській владі. На його думку, міський голова за два роки, маючи бюджет в 300млн. гривень щороку, кваліфікованих спеціалістів та більшість в міській раді,  не вирішив важлих проблем міста, накопичив борги по комунальних підприємствах та роздав комунальну власність.

"Слідкуючи за діями місцевого самоврядування та публікаціями в засобах масової інформації та соцмережах Южноукраїнська, складається таке враження, що владу в нашому місті узурпувало злочинне угрупування на чолі з міським головою. Аналізуючи діяльність міського голови, можна зробити лише один висновок – покидьки організували продаж комунального майна в центрі міста по 40 доларів США за 1 кв. м. І для того, щоб реалізувати цю схему вони зняли з посади голову комісії Григоряна Е.Ю., який заважав реалізації їхнім схемам «поліпшення від Пароконного». 
Як відомо, апетит приходить під час їжі: і ці злодюги віддали комунальний ринок безкоштовно, майно громади, та ТРИ мільйони гривень бюджетних коштів (наших з вами податків) в подарунок «інвестору». Оце так інвестування! Вдумайтесь, які аферисти! 
Міський голова мав би завадити цій афері. Але, на жаль, йому затьмарило очі. Афери не бачить, а тільки гроші. 
Їм і цього виявилось мало: вони вирішили ще два приміщення відати по такій же схемі «поліпшення»: два приміщення по 40 доларів США за 1 кв. м.; знову хочуть зняти голову постійної комісії Григоряна. Щоб реалізувати задум, вигадують повну х*рню. Головні виконавці – головний юрист виконкому зі своєю дружиною – Мискіни чи Каструлькіни (точно не знаю), вони же Ганібал , вони же Світлана Миронова, вони же Скажене подружжя Білочка. Знаю одне – ці шахраї втекли зі столиці в наше місто через переслідування із-за шахрайства та рейдерство. А пригрів цих покидьків мер міста Пароконний. За вказівкою міського голови ці негідники – скажене подружжя – з підставних профілів в соціальних мережах (прикриваючись антикорупціонерами) поливало брудом всіх, хто був йому «незручним»: державних чиновників, поважних людей нашого міста, волонтерів, атомну станцію…
А справжні проблеми нашого міста залишаються невирішеними. А саме: дороги в жахливому стані (і це після десятків ремонтів 2017 року та купи використаних коштів громади), борги всіх комунальних підприємств (до ТВКХ додалось ЖЕО), сполошний «шанхай» по всьому місту (і це при тому, що два міських ринки, які поповнюють бюджет міста, напівпусті), проблеми зі міським звалищем та сортуванням відходів, необліковуване споживання ресурсів комунальними підприємствами… Нажаль, перелік довжелезний. І за більш як два роки Пароконний мусив хоча б частину проблем міста вирішити. Для цього в нього було все: достойний бюджет (300 млн. грн.), більшість в раді, підтримка мешканців Южноукраїнська, кваліфіковані фахівці виконкому. В підсумку Віктор Кирилович про*рав все!"

 

Читайте также: Голова Южноукраїнського осередку «Побратимів України» висловився з приводу нападок виконкому на депутата Григоряна

Підприємці «Южноукраїнського критого ринку» звернулися до депутата Григоряна за допомогою

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты