Политика | Южноукраинск, 18 Февраля, 2020

Відходи і наше здоров’я

Свежие новости: Відходи і наше здоров’я

Про декілька цікавих подробиць та помилок в нашому ставленні до відходів. В Южноукраїнську почали роздільно збирати побутові відходи з 2004 року, мали гарні результати та потім в місті змінилась влада і цей корисний Проект бездарно загубили на десять років.

Ми відновили корисну справу в 2016 році та на подальше КП ЖЕО спростив технологію і наразі хоча в місті і є тенденція оздоровлення нашого життя через убезпечення довкілля та все ж маємо відновити існуючі вимоги до технології, що є в основі програми «Зелена карта відходів».

Коли ми дійсно хочемо жити без негативного впливу відходів то потрібно дотримуватись діючих вимог до цієї сфери послуг і не перейматись «дешевими» пропозиціями до цієї відповідальної і не простої роботи.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

Попереднє відома інформація по «чудодійний» транспортер на звалищі відходів, начеб то як панацея від цієї загальновідомої проблеми. Аби не перейматись і не втрачати зайвий час на помилковий шлях вирішення проблеми відходів, повідомимо про наступне:

1. Сортувальні лінії відходів в розвинених країнах встановлені не на звалищах, а в кінці ланцюга технологій роздільного поводження з відходами. Наприклад на заводі 48-й Цельт, Відень, надходять вже попереднє розділені відходи з місць їх утворення і роздільного збирання скрізь – на вулицях, в парках, в будинку Уряду тощо.

2. Коштовне знезараження звалища відходів в швейцарському містечку Бонфоль, де п’ять років під спеціально збудованим укриттям в скафандрах знезаражували звалище відходів за 15 мільйонів євро коли стало відомо, що раніше закрите звалище шкідливо «наслідило» в сусідньому озері. А у нас намагаються на звалище пускати людей на якийсь транспортер!?

Джерело: Влада пропонує - Южноукраїнськ

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты