Общество | 18 Ноября, 2019

ВІДЕО: Вісім класів одеських шкіл закриті на карантин через небезпечне захворювання

Свежие новости: ВІДЕО: Вісім класів одеських шкіл закриті на карантин через небезпечне захворювання

Вісім класів одеських шкіл закриті на карантин через те, що більш ніж 30% учнів цих класів хворіють на гострі респіраторні захворювання. Про це повідомила на брифінгу в понеділок директор департаменту науки і освіти Одеської міськради Олена Буйневич, передає УНН.

"Сьогодні, як і минулого тижня, вісім класів одеських шкіл закриті на карантин. Така ситуація викликана тим, що більш ніж 30% учнів цих класів хворіють на гострі респіраторні захворювання, серед яких є випадки не тільки простудних захворювань, а й вірусу Коксакі", - сказала Буйневич.

Вона звернула увагу батьків на необхідність "дотримання вимог соціальної відповідальності", зокрема на необхідність того, що у випадку, якщо дитина має будь-які прояви гострих респіраторних захворювань "просимо не відпускати дітей до навчальних закладів".

"Симптоми (вірусом Коксакі – ред.) такі самі, як у грипу, зовнішня відмінність – це сип на долонях", - пояснила вона журналістам.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости