Происшествия | Николаев, 17 Мая, 2018

ВИДЕО: В Миколаєві чоловік відправився на річку ловити рибу, а натрапив на арсенал вибухівки

Свежие новости: ВИДЕО: В Миколаєві чоловік відправився на річку ловити рибу, а натрапив на арсенал вибухівки

Аби небезпечна знахідка не потрапила до рук дітей або недобропорядних громадян, миколаївець відніс її до відділу поліції. Вибухонебезпечні речовини  правоохоронці направили на експертизу, відомості внесено до журналу Єдиного обліку.

Про це повідомляє Заводський відділ поліції  ГУНП в Миколаївській області.

16 травня до Заводського відділу поліції звернувся 46-річний громадянин, який повідомив, що знаходячись біля річки Інгул він натрапив на спортивну сумку, яка викликала у нього підозру. Чоловік переглянув її вміст та виявив цілий арсенал  вибухових речовин.

Розуміючи, що знахідка може становити загрозу життю та здоров’ю громадян, миколаївець вирішив самостійно здати вибухівку до поліції. 

Спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП в Миколаївській області оглянули вміст сумки та виявили п’ять предметів циліндричної форми, зовні схожих на тротилові шашки, два холостінні мішки наповнені гранулами, схожими на порох, речовина коричневого кольору у вигляді бруска, ззовні схожа на гексоген, а також поліетиленовий пакет з гранулами чорного кольору, схожими на порох. 

За попереднім висновком експертів, всі вищевказані речовини відносяться до категорії небезпечних вибухових матеріалів.  

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного обліку. Правоохоронці направили вилучене на проведення відповідного експертного дослідження.

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости