ДТП | 25 Марта, 2018

ВИДЕО: У Києві п’яним за кермом затримали екс-начальника патрульної поліції Харкова

Свежие новости: ВИДЕО: У Києві п’яним за кермом затримали екс-начальника патрульної поліції Харкова

В столиці після погоні затримали колишнього начальника патрульної поліції Харкова Євгена Мельника, який був п’яним за кермом, а після зупинки автомобіля намагався втекти.

Спочатку автомобіль Mitsubishi проїхав на червоний сигнал світлофора біля столичного ТРЦ “Lavina”, після цього за ним почалося переслідування поліції. Патрульні наздогнали і змогли зупинити машину Мельника на вулиці Рубежівській.

“Відразу після зупинки автомобіля водій намагався втекти. Коли його затримали, то пан здійснював опір, не виконував законні вимоги поліцейського, а потім взагалі вдарив його в обличчя”, – розповідає про ще одне порушення автор публікації.

Згідно з інформацією, у Мельника виявлені ознаки алкогольного сп’яніння, однак проходити тест на місці він відмовився і поїхав до лікаря-нарколога. При цьому він стверджує, що не керував автомобілем, а сидів на задньому сидінні.

Источник: “Київ Оперативний”

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты