Общество | 1 Мая, 2023

ВІДЕО. ''Ти навіщо до москви приїжджав на три дні?'', - пропагандист Мардан накинувся на Сі Цзіньпіна через дзвінок Зеленському

Свежие новости: ВІДЕО. ''Ти навіщо до москви приїжджав на три дні?'', - пропагандист Мардан накинувся на Сі Цзіньпіна через дзвінок Зеленському

Поки у кремлі стверджують, що переговори президента України Володимира Зеленського та голови КНР Сі Цзіньпіна - суверенна справа двох держав, серед російських пропагандистів панують панічні настрої. Так, радіоведучий Сергій Мардан в одному з ефірів у YouTube буквально накинувся на китайського лідера та звинуватив його у зраді Росії. За його словами, після візиту Сі Цзіньпіна до москви у рф були впевнені, що глава Китаю не буде дзвонити українському президенту.

"Що це взагалі було? Нам на це як реагувати? Це зрада чи ні? Нам як розцінювати цей дзвінок, він навіщо дзвонив нашому ворогу? Товаришу Сі Цзіньпін, ти навіщо у москву приїжджав на три дні, заважав Путіну працювати? На що думати, у нас дружба чи де?" - обурився пропагандист. Крім того, він допустив військовий конфлікт Китаю з росією, якщо китайська сторона згадає про свої права на історичні землі. "Щойно китайці почнуть всерйоз згадувати про якісь історичні права, вважайте, що нам на далекосхідних кордонах знову, як і у 1970 роки, доведеться розгортати півторамільйонну армію", - додав Мардан.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты