Общество | Снигиревка, 20 Июля, 2017

ВИДЕО: Інавгурацію мера Снігурівки Голоблі намагалися зірвати місцеві активісти

Свежие новости: ВИДЕО: Інавгурацію мера Снігурівки Голоблі намагалися зірвати місцеві активісти

Під час засідання сесії Снігурівської міської ради місцева активістка влаштувала скандал, наголошуючи, що Леонід Голобля не має права приступати до обов’язків міського голови. По її словам, наразі триває суд, тому нового мера призначають безпідставно. Про це повідомляє кореспондент інтернет-видання Снігурівка.ІНФО.

Активістка заявила, що скарга по результатам виборів мера знаходиться в апеляційному суді та на даний час ще не розглянута, тому наразі Голобля не має права приступати до виконання обов’язків міського голови.

Голова міськвиборчкому Тетяна Нікулишева відповіла, що сесія керується постановою Березнегуватського районного суду від 10 липня, в якій суд постановив позовні вимоги Олександра Воробйова до Снігурівської міської територіальної комісії залишити без розгляду. Крім того, суд відмовив у задоволенні інших вимог, а саме у скасуванні протоколу про результати виборів.

Незважаючи на це, активістка наголошувала, що у неї на руках є заява до апеляційного суду, та звинуватила виборчу комісію в порушенні комісії. Вона закликала присутніх на сесії правоохоронців припинити порушення закону. Після її заяв в сесійному залі почався галас, однак, вгамувати активістку зміг лише відомий снігурівський фермер Сергій Кішковський, який дорікнув їй в тому, що вона нічого корисного не робить для Снігурівщини.

Секретар міської ради вкотре наголосила, що постанову місьвиборчкому не скасовували, при тому, ніхто міську владу та інших кандидатів не повідомляв про те, що йдуть судові розгляди.

Як стало відомо, дана активістка являється помічником депутата обласної ради Тетяни Поліщук, яка була обрана по партійним спискам «Батьківщини». Варто відзначити, що Голобля обирався до Снігурівської міськради також від цієї політичної сили.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты