Общество | Южноукраинск, 16 Ноября, 2018

Відділ охорони здоров’я ЮУАЕС поповнився новим обладнанням

Свежие новости: Відділ охорони здоров’я ЮУАЕС поповнився новим обладнанням

Відділ охорони здоров’я (ВОЗ) відокремленого підрозділу «Южно-Українска АЕС» поповнився новим сучасним обладнанням. На зміну старому, який відпрацював свій ресурс та вже вийшов з ладу, підприємство придбало сучасний гематологічний аналізатор. До запуску в експлуатацію готують термограф. На підприємство вже надійшов та перебуває в стадії оформлення автомобіль швидкої допомоги класу С – реанімобіль.

Про це повідомляє управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУ АЕС.

«Символічно, що приладовий парк оздоровчого пункту Южно-Української АЕС поповнився саме зараз, коли ми готуємося святкувати 20-річчя створення відділу охорони здоров’я нашого підприємства, - каже очільниця ВОЗ Галина Хмілєвська. – З перших днів  існування підрозділу і до сьогодні нашою головною метою є забезпечення охорони здоров’я працівників як дуже важливої складової безпечної експлуатації ядерних енергоблоків».

Новий гематологічний аналізатор вже застосовується під час щорічного медичного огляду персоналу, який нині проходить на підприємстві. За словами медиків, він забезпечує високоякісне виконання аналізу крові в автоматичному режимі, що дозволяє уникнути помилок (людського чинника) та забезпечує високу точність аналізу для своєчасної діагностики захворювання крові.  Новий  сучасний термограф стане суттєвою допомогою у виявленні новоутворень у молочних залозах, а отже, дозволить зберегти здоров’я жінок-працівниць АЕС.

Щодо реанімобіля, то його оснащено необхідним обладнанням, що має забезпечити своєчасну та на високому рівні допомогу працівникам підприємства у випадку захворювань чи травм на виробництві.

Галина Хмілєвська наголошує, що проведення медичних оглядів та заходів з виконання рекомендацій за їх результатами є важливою складовою системи охорони здоров’я, яка успішно діє на підприємстві. 

«Не менш важлива для збереження трудового довголіття нашого персоналу система реабілітації в оздоровчо-реабілітаційному комплексі АЕС «Іскра». Тут за рахунок підприємства підтримують та поправляють своє здоров’я ті, хто працює в шкідливих умовах, а також працівники, задіяні на особливо відповідальних ділянках - оперативний персонал,додає  керівник відділу охорони здоров’я ВП ЮУАЕС.

Ще одним чинником соціального захисту працівників Галина Хмілєвська називає систему медичного страхування. Започаткована 1995 року, нині вона спішно функціонує за дольової участі підприємства. Наразі у вп юуаес триває активна фаза укладання договорів зі страховими компаніями на 2019 рік. Спільним рішенням адміністрації та профспілкового комітету Южно-Українського енергокомплексу кожному працівникові виділено одноразову цільову матеріальну допомогу для збереження здоров’я.  Таким чином підприємство бере часткову участь у медичному страхуванні здоров’я свого персоналу.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты