Общество | Южноукраинск, 14 Марта, 2017

Відбувся «прямий ефір» з Віктором Пароконним

Свежие новости: Відбувся «прямий ефір» з Віктором Пароконним

13 березня 2017 року відбувся «прямий ефір» з міським головою Віктором Пароконним у передачі «Про владу і не тільки» на телеканалі «Твій Всесвіт».

Слід зазначити, що мешканці задали більш ніж 50 питань.

Під час «прямого ефіру» міський голова відповів на низку запитань, зокрема щодо якості питної води, стану доріг, встановлення теплових лічильників в житлових будинках, відлову бродячих собак, надання житла мешканцям міста, установки дитячих МАФів у дворах,  впровадження програми «Тренер двора» для дітей та інші.

На питання мешканців щодо об’єднання громад міський голова зазначив, що Южноукраїнськ бачить глибину власних проблем, тому спочатку необхідно вирішити їх та почати більш якісно займатися ресурсним збереженням, енергетично ефективністю та модернізацією застарілого, в багатьох випадках не проектного обладнання і мереж житлово-комунального господарства міста.

Окремо міський голова пояснив які проблеми необхідно подолати для влаштування зупинки біля міського кладовища та розповів про складнощі облаштування полиць для соціального хліба.

Питання, які не встигли озвучити під час «прямого ефіру» також не залишаться поза увагою. Відповіді та будуть надані на офіційному сайті Южноукраїнська і в комунальній газеті «Контакт».

 

Источник: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости