Политика | Николаев, 5 Апреля, 2018

Відбувся перший етап конкурсу на зайняття посад керівників комунальних закладів охорони здоров’я Миколаївської області

Свежие новости: Відбувся перший етап конкурсу на зайняття посад керівників комунальних закладів охорони здоров’я Миколаївської області

У середу, 4 квітня, в облдержадміністрації відбулось засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посад керівників комунальних закладів охорони здоров’я Миколаївської області під керівництвом радника голови ОДА з соціально-гуманітарних питань Євгена Шевченка.

На першому етапі конкурсу члени діючої конкурсної комісії, розглядали заяви та додані до них, згідно чинного законодавства, документи претендентів на участь у конкурсі на зайняття посад керівників комунальних закладів охорони здоров’я Миколаївської області.   

Усього на участь у конкурсі на зайняття посад керівників 11 закладів охорони здоров’я документи подали 13 кандидатів.

На зайняття посад в дев’яти закладах подало документи по одному претенденту, в  Миколаївському обласному шкірно-венерологічному диспансері та Миколаївській обласній клінічній лікарні - по два кандидата. В підсумку із 13 претендентів, що подали свої кандидатури, до другого етапу конкурсу конкурсною комісією було допущено лише шість. Про причини недопуску кандидатів до другого етапу, конкурсна комісія повідомить претендентів особисто, як це передбачено чинним законодавством.

Під час другого етапу конкурсу кандидати мають публічно представити свої презентації.

Членами комісії було прийнято рішення провести повторний конкурс на зайняття посади керівників медзакладів, де був один претендент, який не зміг подолати перший етап відбору. На такі медичні установи, найближчим часом буде оголошено повторний конкурс.

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты