Спорт | Вознесенск, 27 Марта, 2017

Відбувся 21-ий Чемпіонат Миколаївської області з традиційного карате

Свежие новости: Відбувся 21-ий Чемпіонат Миколаївської області з традиційного карате

В суботу 25 березня в місті Вознесенськ відбувся черговий 21-й Чемпіонат Миколаївської області з традиційного карате. Ці змагання були присвячені 73-ій річниці визволення Вознесенська від німецько-фашистських загарбників.

У змаганнях взяли участь всі клуби нашої області, в яких вивчають традиційне карате. Турнір пройшов швидко та без зауважень, як це завжди буває в карате. Захід відбувався в спортивній залі школи № 8. Головною метою чемпіонату був відбір спортсменів в збірну Миколаївської області, яка повинна буде через місяць прийняти участь в Чемпіонаті України. Вознесенські спортсмени виступили добре. Ми зайняли друге загальнокомандне місце.

Чемпіони області: Гінкул Олександр, Кочуг Вікторія, Кубицька Юлія, Крахмаленко Олег.

Призери змагань: Євтушенко Олександра, Євтушенко Максим, Возна Анна, Горшньов Вадим, Кочуг Катерина, Дяба Кирило, Цабенко Олександр.

Окремо відзначити треба Кочуг Катерину. Виступаючи в одній категорії з хлопцями вона зуміла посісти друге місце як в розділі ката, так і в розділі куміте.

Треба відмітити, що всі наші каратисти виступали гідно. Всі бажали продемонструвати найкращий результат і виклалися на сто відсотків.

За підсумками змагань буде сформована збірна Миколаївської області, яка гідно виступить на головному турнірі держави.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты