Политика | Южноукраинск, 5 Апреля, 2017

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови

Свежие новости: Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови

У середу, 5 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Пароконного В.К. У роботі взяли участь 10 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 14 осіб загального складу, начальники управлінь, служб та відділів місцевого самоврядування, керівники комунальних підприємств, засоби масової інформації.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 25 питань. Всього членами виконавчого комітету було розглянуто та прийнято 25 рішень. Основними є такі рішення: «Про затвердження фінансових планів та планів фонду оплати праці на 2017 рік підприємств комунальної форми власності», «Про розгляд та погодження річних планів діяльності комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»  на 2017 рік», «Про проведення загальноміського екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території міста Южноукраїнська в 2017 році», «Про закінчення опалювального сезону 2016-2017 років», «Про стан військового обліку на території міста Южноукраїнська за 2016 рік та завдання у сфері військового обліку на 2017 рік», «Про затвердження заходів щодо військової служби за контрактом та у військовому резерві», «Про організацію роботи по відкриттю міського пляжу на літній період 2017 року», «Про визначення кущового та об’єктових пунктів видачі засобів  індивідуального захисту органів дихання», «Про взяття на квартирний облік, зняття з квартирного обліку», «Про надання жилих приміщень».

Також, членами виконавчого комітету були прийняті рішення з питань захисту прав дітей. 

 

Источник: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты