Политика | Южноукраинск, 16 Марта, 2017

Відбулося засідання комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у м. Южноукраїнську

Свежие новости: Відбулося засідання комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у м. Южноукраїнську

14 березня 2017 року у залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у місті Южноукраїнську щодо дотримання законодавства про працю.

Засідання пройшло під головуванням голови комісії – першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганни Мустяци за участю представників управління соціального захисту населення, охорони здоров'я та праці Южноукраїнської міської ради, Южноукраїнського міського центру зайнятості, управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради, фінансового управління Южноукраїнської міської ради та Южноукраїнської об’єднаної державної податкової інспекції головного управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області.

Т.в.о. начальника управління соціального захисту населення, охорони здоров'я та праці Южноукраїнської міської ради Олена Філонова доповіла про результати проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи робочою групою з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у місті Южноукраїнську з початку 2017 року та надання повноважень органам місцевого самоврядування для здійснення контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення.

За результатами проведеного засідання надані відповідні доручення.

 

Источник: yu.mk.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости