Политика | Вознесенск, 7 Декабря, 2018

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету у м. Вознесенську

Свежие новости: Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету у м. Вознесенську

07 грудня 2018 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Вознесенської міської ради. На засіданні були присутні 13 з 17 членів виконкому. Було розглянуто ряд важливих для міста і його мешканців питань, а саме:

- Про створення дитячого будинку сімейного типу на базі сім’ї осіб_1,2 та влаштування на виховання та спільне проживання осіб_3,4

- Про надання матеріальної допомоги

- Про схвалення змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Вознесенськ на 2018-2020 роки

- Про схвалення змін до Програми соціально-економічного розвитку  м. Вознесенська на 2018 рік

- Про схвалення проекту рішення Вознесенської міської ради «Про внесення змін до рішення Вознесенської міської ради від 22 грудня 2017 року № 14 «Про бюджет міста Вознесенська на 2018 рік»

- Про схвалення проекту рішення Вознесенської міської ради „Про внесення змін до рішення Новогригорівської сільської ради Вознесенського району від 20 грудня 2017 року №1 “Про сільський бюджет Новогригорівської сільської ради на 2018 рік”.

Про це повідомляє загальний відділ апарату виконавчого комітету Вознесенської міської ради.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости