Политика | Южноукраинск, 16 Октября, 2020

Відбулося планове засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

Свежие новости: Відбулося планове засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

15 жовтня 2020 року відбулося планове засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням  міського голови Пароконного В.К.

У роботі взяли участь 10 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 15 осіб загального складу,  а саме: начальники департаментів, управлінь, служб та відділів міської ради.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 48 основних та 6 додаткових питань.

В ході засідання та обговорення членами виконавчого комітету 14 питань не прийнято.

Основними, серед прийнятих, були такі питання:     

- Про хід виконання рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 03.07.2020 № 176  «Про підготовку житлового фонду, об’єктів тепло-, водопостачання та водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 роки»

- Про початок опалювального періоду на 2020-2021 року 

- Про надання згоди на списання необоротних матеріальних активів шляхом ліквідації

- Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради  від 22.01.2020 № 02 «Про організацію громадських робіт на підприємствах, в організаціях та установах міста Южноукраїнська на 2020 рік»

- Про затвердження  Порядку використання коштів для забезпечення заходів, пов’язаних з охороною громадського порядку в  м.Южноукраїнську

- Про затвердження Порядку надання субвенції з міського бюджету державному бюджету на укріплення матеріально-технічної бази правоохоронних органів м. Южноукраїнська

- Про безпеку пішоходів та водіїв на головній вулиці міста

Також на засіданні були прийняті рішення щодо житлових питань та питання, які стосуються   прав, свобод та законних інтересів дітей.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости