Общество | Вознесенск, 23 Июля, 2019

Відбулося громадське обговорення Стратегії розвитку Вознесенської територіальної громади

Свежие новости: Відбулося громадське обговорення Стратегії розвитку Вознесенської територіальної громади

18 липня 2019 року в приміщенні великої зали Виконавчого комітету Вознесенської міської ради за присутності громадськості територіальної громади відбулось підсумкове публічне обговорення Стратегії розвитку Вознесенської територіальної громади.

Обговорення відкрив міський голова Віталій Луков. Він пояснив, що цей документ є результатом кількамісячної кропіткої роботи багатьох відділів та служб міста із залученням громадськості. Розробка Стратегії стала можливою завдяки кураторській допомозі експертів програми «Децентралізація приносить добрі та ефективні результати» (DOBRE).

Нагадуємо, що в рамках проекту було проведено вибіркове анкетування мешканців міста та ряд зустрічей з громадськістю, засідань робочих груп за участі експертів програми, результатом яких став проект Стратегії. Цей проект був опублікований для широкого загалу для внесення пропозицій від активних вознесенців. Громадські слухання розпочалися в закладах бібліотечної мережі міста та закінчились у великій залі Виконавчого комітету. Загалом в слуханнях взяло участь близько 150 мешканців громади. Ми дякуємо усім, хто долучився до розробки проекту Стратегії, а також тим, хто вносив раціональні пропозиції щодо змін протягом громадського обговорення. Багато пропозицій були слушними і обов’язково будуть взяті до уваги.

Громадське обговорення – не останній етап прийняття такого важливого документу. На нас чекають ще робота з експертами програми DOBRE та проходження процедури прийняття Вознесенською міською радою відповідного рішення. В результаті Територіальна громада отримає програмний документ, який визначатиме загальну спрямованість розвитку Вознесенської територіальної громади на найближчі роки.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости