Политика | Вознесенск, 25 Июля, 2019

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вознесенської міської ради

Свежие новости: Відбулося чергове  засідання виконавчого комітету Вознесенської міської ради

25 липня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вознесенської міської ради. На засіданні були присутні 11 з 18 членів виконкому. Було розглянуто ряд важливих для громади і її мешканців питань, а саме:
- Про зняття з контролю рішень виконавчого комітету
- Про надання статусу дитини-сироти ОСОБІ, _______ р. н.
- Про встановлення опіки над дитиною-сиротою ОСОБОЮ, _______ р. н.
- Про надання дозволу ОСОБІ. на передачу ¼ частки квартири, належної на праві спіль-ної часткової власності, в іпотеку Акціонерному товариству комерційний банк «При-ватбанк»
- Про надання дозволу ОСОБІ на продаж будинку та прилеглої земельної ділянки, право користування якими має неповнолітня донька ПІБ, _______ р. н.
- Про надання дозволу ОСОБІ на продаж квартири, право користування якою мають діти: ПІБ, _______ р. н., та ПІБ, _______ р. н.
- Про надання дозволу ОСОБІ на продаж квартири, право користування якою має мало-літній син ПІБ, _______ р. н.
- Про надання дозволу ОСОБІ на прийняття в дар будинку та прилеглої земельної діля-нки, право користування якими мають малолітні діти ПІБ, _______ р. н., та ПІБ, _______ р. н.
- Про затвердження висновку Служби у справах дітей Вознесенської міської ради про підтвердження місця проживання дитини ПІБ, _______ р. н., для її тимчасового виїзду за межі України
- Про затвердження висновку Служби у справах дітей Вознесенської міської ради про підтвердження місця проживання дитини ПІБ, _______ р. н., для її тимчасового виїзду за межі України
- Про продовження строку проживання сім’ї ОСОБИ у жилих приміщеннях з фонду жи-тла для тимчасового проживання
- Про продовження строку проживання сім’ї ОСОБИ у жилому приміщенні з фонду жи-тла для тимчасового проживання
- Про продовження строку проживання сім’ї ОСОБИ у жилому приміщенні з фонду жи-тла для тимчасового проживання
- Про зміну адреси житлового будинку, що належить на праві приватної власності ОСОБІ
- Про надання матеріальної допомоги
- Про створення комісії для формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямуван-ня субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та затвердження Положення про неї
- Про схвалення змін до Програми реформування і розвитку житлово- комунального господарства міста Вознесенськ на 2018-2020 роки
- Про схвалення змін до Плану соціально-економічного розвитку Територіальної грома-ди міста Вознесенська на 2019-2022 роки
- Про схвалення проекту рішення Вознесенської міської ради «Про внесення змін до рі-шення Вознесенської міської ради від 21 грудня 2018 року № 22 «Про міський бюджет на 2019 рік»
- Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Вознесенської міської ради від 28.12.2018 № 569 «Про організацію громадських робіт у 2019 році»

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости