Политика | Николаев, 27 Апреля, 2018

Відбулось засідання обласного штабу з підготовки до опалювального сезону 2018/2019 року

Свежие новости: Відбулось засідання обласного штабу з підготовки до опалювального сезону 2018/2019 року

 

У четвер, 26 квітня, відбулось перше засідання новоствореного обласного штабу з підготовки до опалювального сезону 2018/2019 року під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Валентина Гайдаржи.

Начальник управління ЖКХ Миколаївської ОДА Євген Гладков доклав про підсумки опалювального сезону 2017/2018. Він зазначив, що минулий опалювальний сезон пройшов без особливих ускладнень, споживання природного газу склало 900 млн м3, що на 8 млн менше ніж в минулому році.  Євген Гладков підкреслив, що, споживання природного газу в об’єктах соціальної сфери скоротилось за рахунок переведення ними на альтернативне опалення. На нараді за підсумками опалювального сезону, що проходила в Мінрегіоні відмітили, що Миколаївська область посідає перше місце по установці вузлів обліку теплової енергії в житлових будинках.

Разом з тим керівництво ПАТ «Миколаївгаз» звернуло увагу на виконання приписів по установці модемів повірці, модернізації вузлів обліку природного газу.

Члени штабу визначились с завданням на наступний опалювальний сезон та обговорили проблемні питання.

Заступник голови ОДА Валентин Гайдаржи доручив  керівництву ПрАТ «Миколаївська ТЄЦ», ОТГ та міст обласного значення тримати ситуацію щодо підготовки до опалювального сезону2018/2019 року на контролі.

Источник: mk.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости