Политика | Южноукраинск, 15 Июля, 2019

Відбулось чергове засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

Свежие новости: Відбулось чергове  засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради

11 липня 2019 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганни Мустяци за участю членів комісії відбулось чергове засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради.

Під час засідання розглянуті питання: про хід здійснення громадського контролю за поведінкою осіб, умовно-достроково звільнених від відбуття покарання у червні місяці та про профілактику рецидивної злочинності та правопорушень серед осіб, що повернулись з місць позбавлення волі. Також обговорювались повсякденні проблемні питання осіб, умовно-достроково звільнених від відбуття покарання, осіб засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі та звільнених від відбуття покарання з випробуванням та осіб, які відбували покарання у вигляді позбавлення волі.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты