Политика | Вознесенск, 4 Мая, 2017

Відбулось чергове засідання Спостережної комісії при Виконавчому комітеті Вознесенської міської ради

Свежие новости: Відбулось чергове засідання Спостережної комісії при Виконавчому комітеті Вознесенської міської ради

03 травня 2017 року на території Вознесенської виправної колонії №72 відбулось виїзне засідання Спостережної комісії при Виконавчому комітеті Вознесенської міської ради у новому складі. Одночасно засідання он-лайн транслювалось до Управління Державної пенітенціарної служби України в Миколаївській області.

Першим питанням порядку денного було обрання з числа членів комісії заступника голови Спостережної комісії. Ним стала Блискунова Л.В.- директор Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Служби у справах дітей Вознесенської міської ради.

Також були розглянуті матеріали представлені на засуджених осіб, що відбувають покарання у Вознесенській ВК № 72, а саме:

- щодо можливості представлення до пільги передбаченою ст. 81 КК України у вигляді умовно-дострокового звільнення – 9 осіб;

- щодо можливості представлення до пільги передбаченою ст. 82 КК України у вигляді заміни невідбутої частини основного покарання більш м’яким – 3 особи.

Члени Спостережної комісії брали участь в обговоренні кожної представленої особи. Рішення прийняті по кожному заявнику окремо і одноголосно.

Засудженим, які довели своє виправлення і заслуговують на застосування пільг передбачених ст. 82 КК України, погоджено всі матеріали та вирішено направити подання до Вознесенського міськрайонного суду для прийняття відповідних рішень.

Після чергового засідання члени Спостережної комісії при Виконавчому комітеті Вознесенської міської ради на чолі з головою комісії Сербенюк Наталією Миколаївною провели огляд підсобних приміщень харчоблоку, їдальні, пекарні, санвузлів, також відвідали учнівські класи, центр «духовного відродження», бібліотеку та актову залу. Члени комісії відзначили позитивні зрушення у створенні побутових умов для засуджених.

За підсумками проведеної роботи вирішили включити до плану роботи наступного виїзного засідання проведення персонального прийому засуджених головою комісії.

Голова Спостережної комісії при

Виконавчому комітеті Вознесенської міської ради

Н.М.Сербенюк

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты