Происшествия | Николаев, 13 Октября, 2022

Від російського обстрілу загинув миколаївський рятувальник – 34-річний Павло Кацан

Свежие новости: Від російського обстрілу загинув миколаївський рятувальник – 34-річний Павло Кацан

В Миколаєві під час ракетного удару під час виконання службових обов'язків загинув рятувальник Павло Кацан.

Про це повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Миколаївській області.

У червні Павлу виповнилося 34 роки. Він ніс службу на рятувальній станції, в яку влучила ворожа ракета, вщент зруйнувавши будівлю і забравши його життя.

«Повний сил та енергії, гарний друг, відвертий та доброзичливий, професіонал та вірний своїй справі чоловік. Павло Юрійович, лейтенант служби цивільного захисту ніс службу в підрозділах Головного управління ДСНС України у Миколаївській області з 2010 року. Спочатку в 36-й підпорядкованій пожежній частині в Воскресенську Жовтневого району на посаді пожежного, а з липня 2012 був начальником караулу 16-ї державної пожежно-рятувальної частини. Пізніше перейшов працювати у 10-й взвод Державного гірничо-рятувального (аварійно-рятувального загону) ДСНС України на посаді респіраторника», - говориться в повідомленні.

Маючи досвід, Павло рятував життя людей на водних об'єктах, а з початку повномасштабного вторгнення залучався до виконання аварійно-рятувальних робіт у Миколаєві.

«Його сім'я втратила найцінніше – батька трьох доньок, чоловіка, сина. Колектив Головного управління ДСНС України у Миколаївській області співчуває непоправній втраті рідних та друзів. Схиляємо голови у скорботі та розділяємо біль втрати, висловлюємо глибокі співчуття родині, близьким та колегам. Сумуємо разом з вами та підтримуємо вас у скрутну годину», - зазначили в ДСНС.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты